2012.09.03

Gólzápor Börcsön...
Vasárnap ismét idegenben játszottuk soron következő bajnoki mérkőzésünket, Börcs vendégeként! Sok gólt hozó mérkőzésen 6-3-ra győztünk, góljainkat Simon Balázs 2, Finta Bence 2, Hálám Róbert és Farkas Kornél szerezték.
Az első percekben dühítő módon ismét rögzített szituációból, bedobásból kaptunk gólt. Szerencsére ez nem zavarta meg csapatunkat, gyors támadásokkal sorra alakítottuk ki a gólhelyzeteket és percek alatt szép gólokat lőve tettük tetemessé előnyünket! Szünetre már 6-2-es vezetéssel mentünk.
A mérkőzés második részének elején Prémus Barni utolsó emberként rántotta le kilépő ellenfelét, a játékvezető jogosan állította ki! Felesleges megmozdulását rutintalanságnak tartom, ami idővel megoldódik, teljesítményére viszont panasz nem lehet! A hátralévő időben mezőnyfölényünk valamelyest csökkent, 10 emberrel kevesebb lehetőségünk volt csak kapufáig jutottunk, míg ellenfelünk szerzett egy gólt kialakítva ezzel a végeredményt!
A tartalékos börcsiek ellen kicsit higgadtabb játékkal és teljes létszámmal nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna! Néhány játékosunk taktikai megoldásain még van csiszolni való, ellenben Farkas Kornél, Németh Tibor és Hálám Robi játéka bíztató volt a jövőre nézve.
A héten a megszokott keddi és pénteki napokon tartunk edzést 18:30-as kezdéssel , vasárnap pedig Püskit fogadjuk 16 órakor.
(Füsi Zsolt)