2012.09.18

Ismét az első pár perc...
Az ötödik fordulóban otthon fogadtuk Püski csapatát. Őszi rossz szokásunkhoz híven rögtön a meccs elején gólt kaptunk, bohózatba illő jelenet végén a menteni igyekvő védőnk talált saját kapunkba! Az egyenlítés most is hamar sikerült, gyors bedobás után a centerezett labdát Németh Tibor passzolta a kapuba. A gól után is mi domináltunk. Az ellenfél, ívelésekkel próbálta játékba hozni a véleményem szerinti egyetlen kiemelkedő képességű játékosát Czafik Lászlót! Ez nem is ment nekik rosszul, mert ő egyedül többször okozott nekünk kellemetlen perceket. Nagy helyzeteink továbbra is nekünk voltak Finta Bence a kapufát is eltalálta egyik kiugrása után.
Döntetlen félidő után a csereként beálló Simon Balázs új lendületet adott a csapatnak. Szép akció végén pontos lövéssel vette be a vendég kaput ám a vezető találatunkat gyorsan egalizálta a vendégek tízese. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült.
A Püskiek szabadrúgásból veszélyeztettek ám Hiba Norbi első félidei bizonytalansága után többször is bravúrosan védeni tudott. A mi oldalunkon Mihály Laci lépett ki a védők közül ám Pici, picit rosszul célzott a labda a kapufa belső éléről vágódott ki. A mérkőzés 92. percében a harmadik büntető gyanús szituációt a játékvezető befújta Simon Balázs pedig magabiztosan értékesítette. Mikor már mindenki azt hitte miénk a meccs egy előrevágott labda lepörgött a felszabadítani igyekvő Farkas Kornél lábáról és kapusunk feje felett vágódott a hálóba !
A csapat összes pályára lépő játékosa a hibák ellenére is dicséretet érdemel, mert végig nagy szívvel győzelemre játszott. Tudjuk, hogy két nagyon fontos pontot vesztettünk hazai pályán, ám aki a helyszínen volt láthatta, ezen a napon a szerencse egy fikarcnyit sem állt mellénk. Vasárnap Dunaszegen játszunk, edzések szokásos (18:30) időpontban a pályán!
(Füsi Zsolt)