2012.09.31

Kupa tavasz, őszi bajnoki!....
A megyei magyar kupa negyedik fordulójában hazai pályán 3-0-ra vertük a megyei első osztályú Gönyü csapatát! Simon Balázs kétszer is betalált, míg Mihályi Laci egy szabadrúgást csavart védhetetlenül a bal felső sarokba! Ebben az évben nagyon jól mentek a csapatnak a szerdai meccsek, általában jó időben sok néző mellett búcsúztattuk a magasabb osztálybeli ellenfeleket így állva várjuk a kupa tavaszi folytatását.


A sok hiányzó miatt fiatalított kerettel vártuk a hegyesi csapatot a bajnokság hetedik fordulójában. Az U-19-es csapatból 4 játékos csatlakozott hozzánk, közülük Finta Szabolcs a kezdőcsapatban kapott helyet.
A szokásosnál is rosszabb kezdést produkált csapatunk a 22. percben már 0-3-ra vezetett az ellenfél. Sajnos védelmünk mindig más összeállításban kénytelen pályára lépni, összeszokottság így nem tud kialakulni . Viszont ennek tudatában is túl sok a bekapott góljaink száma ,ezen mindenképp javítanunk kell.
A félidő végén reményt adott Simon Balázs, aki az előretörő Horváth Pétertől kapott remek labdát pár csel után 18 méterről a kapu bal oldalába csavarta. A szépítés után mentünk szünetre.
A második játékrészben ismét jobban futballoztunk először Simon Balázs majd később Finta Bence hozta remek helyzetbe Füsi Zsoltot, aki mindkét akciót góllal fejezte be. Sőt a győztes gól is a lábában maradt mikor Bence második kitűnő átadását a felső lécre vágta, a harmadikat pedig a bal kapufa mellé passzolta.
A mérkőzés vége előtt történt dolgokról csak annyit említenék, hogy a csetepaté miatt 10 perccel rövidebb lett a mérkőzés. Érzésem szerint jó esélyünk volt akár a győztes gól megszerzésére is 0-3 után!
Nagyon várjuk vissza sérült, eltiltott és más okokból hiányzó játékosainkat, valamint jobbulást kívánunk a hegyesi Zierer Norbertnek, aki egy szerencsétlen ütközés után súlyos kézsérülést szenvedett.
A héten szokásos időben edzünk és a hétvégén Győrsövényházán szerepelünk.
(Füsi Zsolt)