2012.10.22

Negyedik X...
Lehűlt, őszi időben utaztunk vasárnap Bezenyére ahol egy jó képességü játékosokból álló csapat fogadott minket. Az első játékrészben kontrajátékra rendezkedtünk be ami nem is sikerült rosszul. Előbb Füsi Zsolt indításából Simon Balázs majd tíz perc elteltével Simon Balázs íveléséből Finta Bence rúgott szép gólt!
Szünet után húsz perces rövidzárlatunkat könyörtelenül kihasználta a hazai csapat! Jelentős közreműködésünk mellett 4 gólt szerezve szinte eldöntötték a meccset! Ám nem számolták pár miklósi játékossal akik egy percre nem adták fel a meccset és oroszlánrészt vállaltak az egy pont megszerzésében.
Tőlük többen is pédát vehetünk.
Tíz perccel a a vége előtt Győri Sziszi bedobásai után előszőr Bence közreműködésével Gősi Ádi majd az utolsó percben fordított szereposztásban Finta Bence szerzett gólt ! Sőt kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna ám Füsi Zsolt és Mihályi Laci se tudta kihasználni a lehetőségét!
Egy jó iramú sokszor meglehetősen kemény szikrázó mérkőzésen igazságosnak ítélem meg a pontosztoszkodást . Sajnos két kényszerű cserénk is volt reméljük Szasza és Zolika is felépül vasárnapra!
A tiz eltelt forduló után megállapíható, hogy fiatal csapatunk nagyon nehezen bírja el kulcsenmberei hiányát, ebből a szempontból a legnehezebb szezon közben járunk. Célunk a hátralévő öt fordulóban, hogy utánpótlásunkra támaszkodva, a lehető legtöbb pontot gyűjtve ne maradjunk le nagyon a dobógos helyektől! A tavasszal pedig reményeim szerint teljes kerettel, harcba szállni az éremért.
A heti edzések szerdán és pénteken lesznek. Vasárnap két órakor szépülő öltözőnkben és pályánkon Máriakálnok csapatát látjuk vendégül.
(Füsi Zsolt)