2012.11.26
Öltözőavatás 7 góllal...

Az utolsó őszi fordulóban a kunszigeti csapatot láttuk vendégül.
Az első perctől kezdve magunkhoz vettük az irányítást, de több jó kontra végén is rossz megoldást hoztunk . Később egy védők mögé beívelt labdát Varga Zoli elfejelte a kapus elől, aki elütötte őt . A bíró tizenegyest ítélt, amit Simon Balázs magabiztosan értékesített. A első játékrész fontos momentuma volt még , hogy a játékvezető egy reklamáló szigeti játékost, véleményem szerint túlzott szigorral azonnal kiállított.
A második negyvenöt percben fokozatosan őröltük fel az ellenfél védekezését és szép gólokkal nagy különbségül 7-0-ás győzelemmel zártuk a szezont.
Simon Balázs háromszor, Gősi Ádám és Füsi Zsolt kétszer volt eredményes. Az egész csapat magabiztosan, jól játszott Finta Bence viszont kiemelhető, aki egymaga 5 gólt készített elő.
Az egész szezont tekintve elégedett vagyok a csapat szereplésével és táblázaton elért helyezésével. Az egyik legnehezebb félév van mögöttünk, rengeteg sérülés, eltiltás miatt sokszor a fiatalokra támaszkodva egészítettük ki keretünket.
Viszont így megtapasztaltam, hogy van az utánpótlásban pár srác, akik ha kicsit alázatosabbak és ugyanígy fejlődnek pár év múlva vagy akár jövőre már kopogtathatnak az első csapat ajtaján. Pontszámban sem állunk rosszul így egy jó tavaszi szezonnal odaérhetünk a dobogóra. 
A mérkőzés után ünnepélyes keretek között megtörtént az újjáépített öltözőnk átadása . A csapatunk nevében itt is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített a munkálatokban így  a tavasszal a megye egyik legszebb sportlétesítményében fogadhatjuk az ellenfeleinket.
Külön köszönjük a szurkolóinknak az egész éves biztatást, akik sokszor idegenbe is elkísértek minket. A jákosainknak sérülésmentes, jó pihenést kívánok !
Szombaton hat órakor tartjuk az évzárónkat a Teke-bárban melyre szeretettel várunk mindenkit.

(Füsi Zsolt)